AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarampole yuvarlanmak

Kahve falında şarampole yuvarlanmak

Kahve falında şarampole yuvarlanmak alınganlıkların hasıl olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında şarampole yuvarlanmak huzur ve kazanç getireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında arabayla şarampole yuvarlanmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında uçuruma yuvarlanmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dereye yuvarlanmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlanıp düşmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş yuvarlandığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ailesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir