AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağıya kaymak

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı inmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek geleceğinin parlak olacağına, düzenin kurulacağına işaret eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir