AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı kaymak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden aşağı kaydıgını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı inmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tepeden aşağı bakmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir