Kahve falında tepede koşmak

Kahve falında tepede koşmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında tepede koşmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Kahve falında tepeye koşmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında tepede koşmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında tepelerde koşmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeden kaymak muradın gerçekleşeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında caminin tepesine çıkmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı tepe görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepede olduğunu görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak terfi alacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir