AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede olmak

Kahve falında tepede olmak

Kahve falında tepede olmak hayatın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bunalacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında tepede olmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Kahve falında kum tepesi görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli tepe görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında tepede ev görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepe görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak makbul olan şeylere, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında tepede yatmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepede görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir