AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede ev görmek

Kahve falında tepede ev görmek

Kahve falında tepede ev görmek çok hayırlı günler görüleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, geleceğinizin güzel olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepede ev gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında everest tepesine çıkmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepede ev görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlere tepeden bakmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek tepede ev görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepede evler görmek borçların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında everest tepesini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tepelerde evler görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir