AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum tepesi görmek

Kahve falında kum tepesi görmek

Kahve falında kum tepesi görmek borçlarının kapacağına, darp edileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kum tepesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kum tepesi görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kum tepesine çıkmak kendi işini açacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında kumdan tepe görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kum tepeleri görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yüksek tepede görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir