AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli tepe görmek

Kahve falında çiçekli tepe görmek

Kahve falında çiçekli tepe görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli tepe gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında çiçekli tepe görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye delalettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir tepe görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tepeden akan su görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum tepeleri görmek hasretin ve özlemin biteceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak yükünün hafifleyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı tepeye tırmanmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında tepeden aşağıya kaymak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir