AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla tepeye çıkmak

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak zorlukları aşacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir tepeye çıkmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında bir binanın tepesine çıkmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın tepesine çıkmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir