AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepenin başında olmak

Kahve falında tepenin başında olmak

Kahve falında tepenin başında olmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, namaz kılacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tepenin başında olmak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tepenin başında olmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, iç sıkıntısına rivayet eder.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında taşlı tepe görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tepeye yürümek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepede olduğunu görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir tepe görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeden çıkmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir