AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneşir tahtası görmek

Kahve falında teneşir tahtası görmek

Kahve falında teneşir tahtası görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında teneşir tahtası gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında teneşir tahtası görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında teneşirde yatmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında boş teneşir görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Kahve falında teneşirde yıkanmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kısmetli kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında teneşir görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına alamet eder.

Kahve falında sofra tahtası görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta bebek görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir