AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneşirde yıkanmak

Kahve falında teneşirde yıkanmak

Kahve falında teneşirde yıkanmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında teneşirde yıkanmak gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında teneşirde yıkanmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boş teneşir görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teneşir görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teneşirde yatmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teneşir tahtası görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir