AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Kahve falında teneşir tahtası görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş teneşir görmek kindar olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında teneşirde yatmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında teneşir görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında teneşirde yıkanmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir