AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra tahtası görmek

Kahve falında sofra tahtası görmek

Kahve falında sofra tahtası görmek güzel bir evliliğe, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra tahtası gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sofra tahtası görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tahta sofra görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sofraya oturmamak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada ekmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sofraya çağrılmamak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında padişah sofrası görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada kavga etmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak her zaman çok başarılı olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir