AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bebek görmek

Kahve falında tahta bebek görmek

Kahve falında tahta bebek görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tahta bebek gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında tahta bebek görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tahta ev görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta görmek siparişlerinin çoğalacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında tahta kanepe görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek işlerin düzgün gideceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtaya imza atmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçların sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kutu görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir