AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş teneşir görmek

Kahve falında boş teneşir görmek

Kahve falında boş teneşir görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında boş teneşir gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında boş teneşir görmek elinin döneceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teneşir tahtası görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında teneşirde yıkanmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında teneşir görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında teneşirde yatmak hastalıklara şifa bulunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Kahve falında boş dosya görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işarettir.

Kahve falında boş bira şişesi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir