AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneşirde yatmak

Kahve falında teneşirde yatmak

Kahve falında teneşirde yatmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında teneşirde yatmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında teneşirde yatmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında teneşir görmek sıkıntılarından arınacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teneşirde yıkanmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini teneşirde görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş teneşir görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında teneşir tahtası görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla yatmak her konuda şansın yaver gideceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastane yatağında yatmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir