AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynamış süt gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere kaynatmak maddi açıdan rahata erileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalettir.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede su kaynatmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün kaynamasını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek suç işleyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt kaynattığını görmek gözyaşının dineceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir