AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereye su koymak

Kahve falında tencereye su koymak

Kahve falında tencereye su koymak zor bir döneme gireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yokluk içine düşeceğine, sağlığının bozulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencereye su koymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında tencereye su koymak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tencereye süt koymak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kişinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede su kaynadığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede su ısıtmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede su kaynatmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu tencere görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir