AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede kahve yapmak

Kahve falında tencerede kahve yapmak

Kahve falında tencerede kahve yapmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede kahve yapmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Kahve falında tencereyle kahve yapmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede kahve yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında tencereyle kahve pişirmek olumsuz haberler alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tencerede kahve pişirmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereye çiş yapmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir