AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına büyük çişini yapmak

Kahve falında altına büyük çişini yapmak

Kahve falında altına büyük çişini yapmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında büyük çiş yapmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında altına çiş yapmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına büyük tuvalet yapmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tuvaletini altına yapmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti altına yapmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir