AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sermaye kaybedeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında büyük tencerede yemek yapmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük tencerede yemek piştiğini görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük boş tencere görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında boş büyük tencere görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir tencere görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük tencere görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulur.

Kahve falında büyük tencereler görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir