AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dibi tutmuş tencere gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dibi tutmuş yemek görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında tencere dibini kazımak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerenin dibini yemek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tencere dibini yemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dibi delik tencere görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tencere dibi görmek parasını ve işini kaybedeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir