AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak sıyırmak

Kahve falında tabak sıyırmak

Kahve falında tabak sıyırmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kötü günler yaşanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak sıyırmak gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Kahve falında tabak sıyırmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında tabağı sıyırmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kar sıyırmak hasret gidereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kemik sıyırmak kötü ve zor günler yaşayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta saç görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kişinin gönlünü alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir