AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar sıyırmak

Kahve falında kar sıyırmak

Kahve falında kar sıyırmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunların çözüleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ticarette yol katedeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar sıyırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Kahve falında kar sıyırmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabağı sıyırmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, elinin döneceğine yorulur.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak sıyırmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemik sıyırmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar ve bebek görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir