AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, umduklarını bulamayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sevinç dolu haberler alacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede yaprak sarması gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir tencere sarma görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede sarma görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında etli yaprak sarması yemek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aldığı borçların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında yaprak sarması yapmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında sarma yaprağı görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir