AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tencere görmek

Kahve falında boş tencere görmek

Kahve falında boş tencere görmek işlerinin çok iyi olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tencere gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boş bakır tencere görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş tencereler görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş tencere görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük boş tencere görmek zengin bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında içi boş tencere görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş tencere tava görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalet eder.

Kahve falında boş büyük tencere görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir