AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere aldığını görmek

Kahve falında tencere aldığını görmek

Kahve falında tencere aldığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında tencere aldığını gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında tencere aldığını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik tencere almak orada tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede buğday görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında pembe tencere görmek işlerinin baltalanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere kırmak hastalıkların sona ereceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tencere kazan görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir