AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tencere görmek

Kahve falında siyah tencere görmek

Kahve falında siyah tencere görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, mutlu olacağınıza, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tencere gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında siyah tencere görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski tencere görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor tencere görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tencere almak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında demir tencere görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tencerede yemek pişirmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış tencere görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir