AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, maddi gücünün azalacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek yeni bir iş bulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kariyerinde atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş süt görmek zorlukların baş göstereceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında büyük tencerede yemek görmek çok yoğun çalışacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek pişirmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede et yemeği görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir