AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek amaçlardan sapmaya, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, istihdam edeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek bahtının açık olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemeği görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yeşil fasulye görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir