AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere yıkadığını görmek

Kahve falında tencere yıkadığını görmek

Kahve falında tencere yıkadığını görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere yıkadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında büyük tencere yıkamak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere yıkadığını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında tencere yıkamak üzüntülerin sevince döneceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik tencere yıkamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bakır tencere yıkamak çok büyük mutluluk duyacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tencere çorba görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, günlerini bunun için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tencere yemek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir