AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tencere yıkamak

Kahve falında bakır tencere yıkamak

Kahve falında bakır tencere yıkamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bakır tencere yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında bakır tencere yıkamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Kahve falında boş bakır tencere görmek en pahalı evlerde oturacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bakır tencere görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bakır tencere almak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır kazan yıkamak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere yıkamak büyük bir proje ortaya koyacağına, bilincin artacağına inanılır.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir