AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tencere yemek

Kahve falında bir tencere yemek

Kahve falında bir tencere yemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tencere yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında tencereden taşan yemek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede yemek pişirmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında tencere dibini yemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, ticaret hayatına atılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tencerede yemek piştiğini görmek süzüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek tenceresi görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede et yemeği görmek sorunlarının biteceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir