AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik tencere yıkamak

Kahve falında çelik tencere yıkamak

Kahve falında çelik tencere yıkamak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çelik tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında çelik tencere yıkamak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çelik tencere almak fikirlerinin can bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında çelik yüzük görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında çelik kaşık görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında çelik tel görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik yelek giymek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında çelik kapı taktırmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir