AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere çorba görmek

Kahve falında tencere çorba görmek

Kahve falında tencere çorba görmek maddi anlamda rahatlamaya, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere çorba gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Kahve falında çorba tenceresi görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere çorba görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tencere çorba görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında pilav tenceresi görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere ve kapak görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir