AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere yıkamak

Kahve falında tencere yıkamak

Kahve falında tencere yıkamak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında tencere yıkadığını görmek kişinin can derdine düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere yıkamak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında çelik tencere yıkamak parasının azalacağına, yüzünün hep güleceğine alamet eder.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak sorunlarını gidereceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük tencere yıkamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına inanılır.

Kahve falında bakır tencere yıkamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere kapağı görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teflon tencere görmek hacetinizin giderilmesine, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir