AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tava görmek

Kahve falında büyük tava görmek

Kahve falında büyük tava görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük tava gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük tava görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tavada yemek pişirmek yapılan işte çok zarar edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tava görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet eder.

Kahve falında midye tava görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavada patates kızartmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tava tellemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada balık görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında boş tencere tava görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir