AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava satın almak

Kahve falında tava satın almak

Kahve falında tava satın almak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tava satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında tava satın almak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına delalettir.

Kahve falında tava tencere görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavada et görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük tava görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tava hediye almak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yemek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavada ekmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir