AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere içinde yemek görmek

Kahve falında tencere içinde yemek görmek

Kahve falında tencere içinde yemek görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde yemek gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tencere içinde yılan görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, engellerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir