Kahve falında tencere tabak görmek

Kahve falında tencere tabak görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında tencere tabak gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında tabak tencere görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalettir.

Kahve falında tencere tabak görmek daha güzelleşeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tencere hediye almak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede pilav görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure tenceresi görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında tencere kaybetmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tencere sarma görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top