AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere hediye almak

Kahve falında tencere hediye almak

Kahve falında tencere hediye almak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere hediye almak gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında hediye tencere görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında hediye tencere almak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tencere hediye etmek her zaman kötülük için çalışacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında tencere hediye almak zamanla daha çok para elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede mısır görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık tencere görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt tenceresi görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir