AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere içinde yılan görmek

Kahve falında tencere içinde yılan görmek

Kahve falında tencere içinde yılan görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, aşama göstermeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Kahve falında tencere içinde yılan gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında tencere içinde yılan görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına işaret eder.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına işaret eder.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında tencere içinde süt görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir