AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dolusu pilav görmek

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek temize çıkacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu pilav gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencereler dolusu yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, prestij kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek ev içinde mutluluğun artacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek sıkıntılardan kurtulmaya, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav tenceresi görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir