AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dolusu yemek görmek

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yanlış seçimler yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Kahve falında tencere dolusu yemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencereler dolusu yemek kötü ve zor günler yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalettir.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabak dolusu yemek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak dolusu yemek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir