AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dolusu çorba görmek

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu çorba gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tencereler dolusu yemek gittiği yolda muvaffak olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tencere çorba görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çorba tenceresi görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir