AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dolusu dolma görmek

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, günahlara, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere dolusu dolma gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret eder.

Kahve falında bir tencere dolma görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tencereler dolusu yemek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, takdir edileceği işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dolma yemeği yapmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir