AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek geçiminin güçleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iş öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında bulgur pilavı yapmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı almak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı vermek böylece hayatının kolaylaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohutlu bulgur pilavı görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet eder.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir