AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav tenceresi görmek

Kahve falında pilav tenceresi görmek

Kahve falında pilav tenceresi görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında pilav tenceresi gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tencere pilav görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında tencereden pilav yemek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet eder.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tencerede pilav görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencereyle pilav görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında pilav tenceresi görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir