AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba tenceresi görmek

Kahve falında çorba tenceresi görmek

Kahve falında çorba tenceresi görmek patron olunacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kişinin fena halde yanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba tenceresi gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında bir tencere çorba görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Kahve falında çorba tenceresi görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tencereden çorba içmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere çorba görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni tencere almak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencereden pilav yemek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir